Vorige webinars

LinkedIn contentstrategie voor Recruiters

Deel verhalen op LinkedIn, zodat kandidaten niet om jou heen kunnen. In 30 minuten delen we dé aanpak die we zelf  hanteren om 100.000+ views opleveren per maand.

Dé aanpak voor kandidaten werven via LinkedIn

Het vinden van topkandidaten is een ware strijd, maar met de juist aanpak is dit verleden tijd. Tijdens het webinar delen we dé aanpak die we zelf en bij onze klanten hanteren om kandidaten te werven via LinkedIn.

Werf kandidaten als Recruiter ambassadeur

Elke recruiter herkent het. De negatieve associatie rondom recruitment. Voorkom dit. Wordt een recruiter ambassadeur.

7 Recruitmenthacks voor meer reacties

Kandidaten benaderen. Uren ben je eraan kwijt. Tijdens het webinar delen we onze beste tactieken om meer reacties te krijgen van kandidaten.

Boost je personal brand als recruiter

Leer de 5 stappen van personal branding zodat potentiële kandidaten jou gaan benaderen.  In 30 minuten nemen we je mee in de stappen voor personal branding.

Kandidaten werven met CHAT GPT🤖

De toekomst van recruitment? ChatGPT, het programma dat automatische teksten schrijft als een mens. In 30 minuten nemen we je mee in de wereld van ChatGPT.

Het ultieme LinkedIn profiel voor recruiters

Een potentiële kandidaat moet gelijk een duidelijk beeld krijgen. Je moet betrouwbaar overkomen. Niet het geval? Dan kan je fluiten naar een reactie. In 30 minuten nemen wij je mee in de stappen om je LinkedIn profiel te optimaliseren.

Recruitmentstrategie 2023

Het stappenplan voor meer kandidaten. Aan de hand van 6 stappen staan kandidaten te springen voor de vacature. We gaan voor dé recruitmentstrategie van 2023.

Contentstrategie recruiters

Hoe bereik je meer dan 40.000+ potentiële kandidaten via LinkedIn in 1 maand? In 30 minuten nemen wij je mee in de wereld van contentcreatie.

Meer reacties, minder sourcen

Bespaar 50% tijd en behaal meer resultaat! Hoe dan? Tijdens het webinar leggen we het je uit.
Reply Webinar - Meer kandidaten via LinkedIn

Meer kandidaten via LinkedIn

Voor een hogere response rate, tijdbesparing en meer kandidaten. 6 simpele stappen die je direct kan toepassen.